Vuodesta uuteenLähdin valitsemaan vuoden 2018 koosteeseen lempparikuviani, mutta tästä muodostuikin vähän varkain lista lempikäsitöistäni.

Toukokuussa askartelin pitkästä aikaa polymeerimassakoruja ja yksi mieluisimmista oli 2-osainen kaulakoru. Syyskuussa esittelin blogissa onnittelukortin, jonka kääntöideaa innostuin käyttämään enemmänkin. Huhtikuussa virkkasin Urholle korin, jonka kuvaustaustana käytin värikkäitä kartonkeja.

Elokuussa koukulla oli kolme lankaa, kun virkkasin värikkäät tohvelit. Heinäkuussa kolkuttelin kangaspuilla mustavalkoisen maton olohuoneeseen. Heinäkuussa blogiin pääsi myös pisteillä piirretty kortti, joka tosin oli valmistunut jo vuotta aiemmin.

Lokakuussa hupsuttelin hapsuilla ja tein vähän lisää massakoruja. Syyskuussa esittelin kesäisen mattomaratonin satoa vihreän ruusukasmaton muodossa. Marraskuussa blogiin pääsi Urhon alkuperäisessä asussaan vähäiselle käytölle jäänyt trikookudekori.

Loppuun vielä muutama sana suunnitelmistani seuraavalle (blogi)vuodelle. Tavoitteenani on tehdä ensi vuonna vähemmän käsitöitä, mutta käyttää niihin enemmän aikaa. Aikeenani olisi virkata, neuloa, kutoa ja muuten valmistaa muutama isotöisempi juttu monen nopean työn sijaan. Jos onnistun tavoitteen toteutuksessa, on luvassa siis enemmän työvaihekuvia ja -postauksia.

Hienoa uutta vuotta!