22.9.2014

Laiska lauantai


Toissa lauantaiksi sattui hehkeän aurinkoinen päivä, joka sai minut tarttumaan kameraan ja näpsimään muutaman kuvan kotosalla.

Ensimmäisessä kuvassa esittäytyy uusi liitutaulutarra. Vuosi sitten pykäämäni liitutaulukalenteri joutui väistymään eteisen seinältä jo kolmen kuukauden jälkeen maalin tieltä. Kahdeksan kuukautta myöhemmin sain idean askarrella sahalaitaisen liitutaulun, joka läntättiin sähkökaappia koristamaan. Huomaa myös haasteellinen DIY-pyykkipoikamagneettiprojekti ;D


Jääkaapin ovea koristaa sekalainen joukko kortteja ja julisteita.

Isosedän keraamisen seinäkellon kaveri löytyy eteisestä.

Jalopuikkokämmekkä (aka "orkidea").

Villejä väriyhdistelmiä mummun kutomassa räsymatossa.
 


Viimeisessä kuvassa näkyy kalenterilöytö tämän vuoden Habitare-messuilta. Joka vuosi etsiskelen vuoden vaihteessa kivan näköistä seinäkalenteria, jossa olisi nimipäivät ynnä muut poikkeuspäivät merkittyinä. Ja (lähes) joka vuosi päädyn lopulta käyttämään mitä sattuu ilmaiseksi kotiin jaettavaa "repe ja romu"-kalenteria (keittiön kaapin sisäpuolella se kuitenkin on piilossa). Mutta ei ensi vuonna! Bongasin kalenterin Polkka Jamin messuosastolta ja se lähti sen kummempia ihmettelemättä kotiin kera muutaman kortin.