Hei, hei!

 

Reilut kymmenen vuotta ja viisisataakuutisenkymmentä tekstiä. Se on kauemmin ja tosi paljon enemmän postauksia kuin olisin ikinä kuvitellut viitsiväni, jaksavani ja keksiväni aloittaessani Lystikäs koti -blogia alkuvuodesta 2013. No okei, tekstien enemmistö keskittyy kahdeksaan ensimmäiseen vuoteen hiipuen kiihtyvää tahtia loppua kohti, mutta on siltikin aikamoinen saavutus!

Reilun kymmenen vuoden ja niiden reilun viidensadankuudenkymmenen postauksen jälkeen olen päättänyt lopettaa blogin päivittämisen. Tätä kirjoitustahan edelsi melkein puolen vuoden tauko, mutta halusin sulkea blogin näin ihan "virallisestikin" enkä vain antaa sen hiipua pois.

Jätän blogin (ainakin toistaisesksi) avoimeksi ja ohjeet vapaasti luettaviksi. Ja sähköposti on tietysti edelleen käytössä, jos haluat esimerkiksi kysyä ohjeista jotain.

Mutta ennen blogin sulkeutumista ajattelin vielä kirjoitella pari koostepostausta vuosien varrelta. Ensimmäinen niistä on tulossa huomenna ja sisältää Lystikkään kodin historian kymmenen luetuinta postausta. Huomenna siis nähdään, mitkä ovat olleet lukijoiden ja muidenkin mielestä kiinnostavimmat kässäohjeet!

Pst! Kuva on blogin ensimmäiseltä kesältä 2013; melko sokeriset värit, vai mitä?