Uuden vuosikymmenen kynnyksellä



Vuoden viimeisenä päivänä katsellaan mennyttä kahtatoista kuukautta ja kuikuillaan vähän jo tulevaankin. Perinteiseen tapaan kokosin joulukuun viimeiseen postaukseen lyhyen koosteen kuluneesta blogivuodesta. Tänä vuonna suosikkikäsitöiden listaukseen mahtuu peräti neljä kudonnaista, kolme korttia, kourallinen kirjontaa ja vähän virkkausta.

Käsitöiden TOP 9 vuodelta 2019 (ei suosikkijärjestyksessä):
Kesän alussa kokosin taas kangaspuut ja kudoin mm. yhden puoliryijyn. Hempeän vaaleanpunainen äitienpäiväkortti onnistui yli odotusten. Hapsumatto valmistui jo viime vuoden puolella, mutta ilahduttaa edelleen.

Nimipäiväkorttikin on aiemmilta vuosilta, mutta ilmestyi blogiin vasta maaliskuussa. Ristikkoa oli hauska tehdä ja se jätti himon kirjontaan. Virkattu viltti on vielä kesken, mutta valmistuu toivottavasti ennen ensi vuoden viimeistä postausta.

Hapsuilla kuvioitu matto kuuluu myös kesäisiin kudonnaisiin. Raidallinen matto on kudottu peruspalttinalla ja murretuilla sävyillä. Nimipäiväkorttia varten keräsin pienen kimpun verran puutarhan kukkia.

Vanhan vuoden postauksiin olen pääasiassa tyytyväinen ja ajattelin jatkaa samoilla linjoilla myös tulevana vuonna. Eli luvassa on käsitöitä sekä (työ)vaiheissa että valmiina. Lystikkään kodin tammikuu alkaa niillä valmiilla töillä, kun päätin kirjoitella uuden vuosikymmenen alkajaisiksi viime jouluksi tekemistäni lankalahjoista.

Upeaa uutta vuotta 2020!