Asuntomessuilua Porissa


5 Herukka

Vietimme viime viikolla yhden helteisen päivän Porissa Asuntomessuilla. Alue oli kivan kompakti ja ohi virtaava Kokemäenjoki vilvoitti mukavasti tuulen päästessä talojen väliin. Talot olivat inhimillisen kokoisia ja sisustukset pääasiassa hillittyjä. Omaan makuuni osuivat parhaiten tietysti ne värikkäimmät kohteet, joissa pistin myös kameran räpsimään.

16 Bunkkeri

16 Bunkkeri

16 Bunkkeri

Messujen jo ennalta mielenkiintoisin kohde oli vanhalle huoltoasemalle remontoitu Bunkkeri (kohde 16). Bunkkerissa oli hienosti esillä alkuperäisiä pintoja ja talon henkeen sopivia uusia juttuja. Sisustuksessa kiinnitin huomiota erityisesti hauskoihin valaisimiin, värikkäisiin mattoihin ja Tero Kuitusen suunnittelemiin hapsupeileihin.

19 Villa Karhu

19 Villa Karhu

19 Villa Karhu

Toinen ihasteluni kohde Porissa oli SPR:n Kontin tavaroilla sisustettu Villa Karhu (kohde 19). Talo oli täynnä ajatuksella valittua ja tämänkin päivän trendeihin istuvaa vanhaa tavaraa. Sisustuksessa oli yhdistelty monipuolisesti tekstiilejä, paljon pientavaraa ja runsaasti erilaisia viherkasveja.

Viherkasvien runsas käyttö kiinnitti huomion messuilla muutenkin. Viherkasveja näkyi niin sisätiloissa kuin parvekkeilla ja terasseillakin. Monessa kohteessa oli lisäksi upeita kukkakimppuja jopa pöydän täydeltä. Monta oivaltavaa viherideaa oli esillä esimerkiksi kohteesta 5 (Herukka), josta myös ylimmän kuvan koeputkimainen asetelma löytyi.