Puutarha sisällä


Olohuonetta esitellessäni unohtui vallan näyttää yksi mieluisimmista sisustusratkaisuista meillä kotona, nimittäin yhdistetty kukkapöytä ja kirjahylly! :)
Pieni koti (ja budjetti) vaatii luovuutta säilytysratkaisuissa ja tämä on osoittautunut oikein toimivaksi. Taso taisi maksaa pari kymppiä muutama vuosi sitten Ikean alessa ja isä suti sen ystävällisesti valkoiseksi. Alkuperäiset kalustepyörät myös vaihtuivat rautakaupan jytympiin versioihin.
Taso toimi alunperin yhdistettynä sohvapöytä-kirjahyllynä, ennen kuin muutti nykyiselle paikalleen petroolin sinisen arkun kotiutuessa sohvan eteen. Kasvit taas asustelivat aiemmin ikkunan edessä sarjapöydällä, joka nyt löytyy nurkasta soittimen alta.

Viherkasvikokoelmani sisältää perittyjä, saatuja ja itse ostettuja kasveja. Tykkään nimenomaan viherkasveista, jotka kukkivat kerran vuodessa (jos kukkivat). Osan kasvieni nimistä tiedän, toisia en. Lisää kasveja löytyy keittiönpöydältä, jossa ne toimivat myös näkösuojana (mutta siitä lisää myöhemmin).