Näkyykö?






Piipahdimme viime viikolla päivän mittaisella visiitillä Helsingissä ja Vantaalla. Ohjelmaan kuului muun muassa käynnit Habitatissa ja Mokossa. Habitatista ei löytynyt mitään, mutta Mokosta ostin hauskan näöntarkastusjulisteen (toistaiseksi testaamatta).

Tämän kesän kotimaan matkailut eivät rajoitu pelkästään pääkaupunkiseudulle, vaan kävimme pari viikkoa sitten myös Urjalassa, tarkemmin sanottuna kirpputori Wanhalla Marilla. Kirppikselle päädyimme Nelliinan puutalo -blogissa olleen jutun perusteella, emmekä joutuneet pettymään. Paikka löi laudalta kaikki muut kirpparit, missä olen ikinä käynyt! Kirpputori oli niin täynnä kaikkea vanhaa (ja ihanaa) tavaraa, ettei tiennyt mihin olisi silmänsä laittanut. Jotain silmiin kuitenkin osui, kuten kuvasta näkyy :)

Kelta-valkoinen pehmustettu jakkara/rahi maksoi kahdeksan euroa ja vaatii "pientä" laittoa ennen kuin pääsee käyttöön. Ajatus olisi hioa kolhuiset valkoiset jalat ja kenties maalata ne mustiksi. Joku kiva verhoilukangaskin pitäisi löytää...