6.1.2014

Väriä eteiseen

Vuodenvaihde sujui mukavasti eteistä maalaillessa (tai oikeammin maalausta katsellessa :)). Olohuoneessa televisioseinällä ollut keltainen väri sai nyt jatkoa myös eteisen puolella.

Alun perin olohuoneen seinää maalatessa meni pupu pöksyyn ja eteinen jäi valkoiseksi. Arkaa eteistä ja lumetonta talvea tarpeeksi ihailtuani, sai seinä uutta väriä pintaan. Kauniin puiset kalusteet ja esimerkiksi viininpunainen perintökello erottuvat nyt edukseen aivan eri tavalla.

Eteisessä tehtiin myös muita pikku muutoksia (eteisen aiemman ilmeen voit tarkistaa täältä). Makuuhuoneen pehmustettu pikkutuoli muutti eteiseen ja eteisen tuoli makuuhuoneeseen. Korkkitaulut piti poistaa maalauksen tieltä, eivätkä ne ehkä ihan heti palaa paikoilleen. Isompi taulu tai juliste onkin harkinnassa niiden tilalle...

Kuviin pääsi pari joululahjaakin, nimittäin toinen musta String Pocket -hylly ja korkeampi valkoisista Aarikan kynttilänjaloista. Matalampi kynttilänjalka on äidin vanha ja jo maaliaankin paikoin rapistellut versio.