Heipat ja moikat!

 

Kiitos karkauspäivän, ehdin vielä helmikuun puolella kirjoittamaan Lystikkään kodin viimeisen blogipostauksen. Syy siihen, miksi ylipäätään lykin viimeistä postausta tammikuulta eteenpäin, löytyy yläpuolen kuvakoosteesta. Helmikuussa nimittäin toteutui pari isoa käsityöhaavetta!
 
Ystävänpäivänä ilmestyi Novitan 'Sukkalehti', josta löytyy myös minun suunnittelemani oranssi-liilat Rytmi-kirjoneulesukat. Ja vain pari päivää myöhemmin julkaistiin tamperelaisen kustantamon Laine Publishingin käsityökirja '52 x asusteet', jossa minä olen mukana peräti kahdella ohjeella! Jei! Suunnittelin kirjaan mohairlangoilla neulotut värikkäät Rut-scrunchiet ja Uhra-kaulurin (kuvat keskimmäisessä sarakkeessa).

Helmikuussa perustin myös uuden "kakkostilin" Instagramiin vanhan lystikas_koti tilin kaveriksi. Uudelle studio_sarianna_lehtonen -nimiselle tilille on tarkoitus tehdä vanhaa tiliä isompia kokonaisuuksia yhdestä käsityöstä ja leikitellä enemmän. Sieltä löytyy esim. oman taidetekstiiliprojektini virkattuja veistoksia. Vanhakin tili jatkuu edelleen ja sen tyylikin pysyy nykyisen kaltaisena.

Käsityöt siis jatkuvat vaikka blogi nyt loppuukin. Kiitos näistä reilusta kymmenestä vuodesta lukijoille ja toivottavasti nähdään IG:n puolella! Hei hei ja moi moi!