Kortti isälle

 

 Hupsis, tämän viikon postaus pääsi taas livahtamaan lauantaille. Tällä kertaa lykkäyksen syynä ei tosin ole pilvinen sää, sillä nappasin kuvan jo vuosi sitten marraskuussa. Aiheena näin isänpäiväviikonloppuna on siis kortti isälle.

Kortti-ideoiden keksiminen miehille voi olla joskus tosi työlästä. Sen näkee myös kauppojen valikoimia katsellessa. Oikeastaan tuntuu siltä, että vain alakouluikäisille pojille (ja nuoremmille) löytyy kivoja kortteja. Teini-ikäisille pojille ja sitä vanhemmille suunnatut kortit tuntuvat kulkevan vitsi- ja sikari-golf-linjalla. Ehkä kortin vastaanottajalle kortin aihe (tai kortti ylipäätään) ei ole edes tärkeä, mutta itse en halua edellä mainitun tyylisiä kortteja antaa.

Tätä isänpäiväkorttia lähdinkin ideoimaan isän omien mielenkiinnon kohteiden kautta ja päädyin remontti-reiska-teemaan. Kumosin valkoiselle aaneloselle laatikollisen sekalaisia nauloja ja ruuveja ja järjestelin ne iin, ässän ja ään muotoon. Nappasin I-S-Ä:stä kuvan ja tulostin valkaisemattomalle korttipohjalle. Valmis! Helppoa ja nopeaa, vai mitä?
 

Kommentit