Vanha vuosi, uusi vuosiVuoden viimeisenä päivänä on hyvä ihmetellä kulunutta (blogi)vuotta ja kuikuilla tulevaan. Parina edellisenä vuotena olen tehnyt pienen kuvakoosteen lempparikuvista ja -käsitöistä, mutta tänään onkin luvassa neljän kuvan kimara Urhosta! Tarkemmin ottaen osa-aikaisesta linssiluteesta, jolla tuntuu olevan kuudes aisti ihan vain blogikuvaussessioiden tunnistamiseen.

Ylärivin kuvat liittyvät elokuun kudontateemaan ja kaksi alempaa puolestaan joulukalenterin ensimmäiseen ja viimeiseen kuvaan. Viimeinen kuva onkin ihan klassikkoainesta, sillä kuvakansioiden kätköistä löytyy "muutama" muukin kuva kissan ahterista kuvauskohteen päällä.

Mitäs ensi vuonna sitten on luvassa? No ei ainakaan teemakuukautta teemakuukauden perään. Se oli ehkä ajatuksena hyvä, mutta käytännössä melkoisen rajoittava ja ajoittain jopa stressaava. Sisustusjuttujen vähentäminen sen sijaan oli mielestäni toimiva ratkaisu, joten niiden osuus tulee kutistumaan entisestään tulevana vuonna ja blogi keskittyy yhä enemmän käsitöihin. Näillä suunnitelmilla siis kohti uutta blogivuotta :)


Hyvää ja hienoa vuotta 2018 kaikille!