Suuria suunnitelmia
Olohuone kaipaa uudistusta. Haluaisin kutoa trikookuteesta maton sohvalle (ja kenties lattiallekin), löytää uuden (vanhan) sivupöydän sohvan ja nojatuolin väliin sekä koota (vihdoin) kollaasin seinälle.

Taulu- ja julistekokoelma on ollut mielessä jo hyvän tovin, mutta kuvien kiinnitykseen pitäisi keksiä jokin muu ratkaisu kuin seinän rei´ittäminen porakoneella. Pari ruuvia seinältä jo löytyy painavampien kehysten roikuttaviksi, mutta entä kevyemmät julisteet ynnä muut: riittäisikö niille jokin tarra tai teippi?

Sivupöytää (eli pientä ovellista tai laatikollista yöpöytä-tyyppistä ratkaisua) olemme etsineet muutamalta kirppikseltä Tampereen ja Hämeenlinnan seudulta, mutta vielä ei ole tärpännyt. Nykyisellään pöydällä seilaa normaalisti kaikenlaista tavaraa neulatyynystä ja saksista lähtien. Laatikollisen tai ovellisen sivupöydän sisään ne saisi piiloon, mutta ne olisivat silti käden ulottuville.

Sohvanpäällisestä puuttuu enää sohvan sininen kude ja aika. Loimi olisi jo puissa odottamassa.

Saapa nähdä milloin ehdin kaiken tämän toteuttaa. Tai ehdinkö edes toteuttaa ennen kuin muutan mieleni. Puoliksi suunniteltu on yksi neljäsosa tehty, vai miten se meni? ;)