Kirppisaarteet


Kirppiksillä kiertelyni on melkoisen epäsäännöllistä; yhtenä viikonloppuna tulee käytyä useammalla kirppiksellä samalla kertaa ja seuraavaan kirppiskierrokseen kuluukin sitten pari kuukautta. Läheskään joka kerta en löydä kirpparilta mitään, toisinaan taas mukaan tarttuu useampikin juttu. Tässä muutama lempilöydöistäni:


Laakea keramiikkavati (Made in England) löytyi samalla kertaa keittiönpöydän kanssa. Vati maksoi neljä euroa, mutta en voinut vastustaa halkaistulta kiiviltä näyttävää esinettä.



Nätti ja näppärä rottinkinen kukkateline ei varsinaisesti ole kirpparilta vaan kierrätyskeskuksesta. Telineessä ei ollut hintalappua ja hintaa jännittäen hipsin kassalle. Olin päättänyt, että maksan siitä korkeintaan viisi euroa, mutta ilokseni hinnaksi tulikin vain kaksi euroa. Myös pieni pitsiliina ja vaaleansininen lautanen kukkaruukun alla ovat peräisin kirppiksiltä.



Arabian Atelje-kynttiläkuppi maksoi viisi euroa ja harkitsinkin sen ostamista pitkän tovin kirppiksellä. Söpö suomukuviointi pinnassa kuitenkin houkutti ja kippo lähti kotiin. Onneksi, sillä netistä samaisia kippoja löytyi myynnistä 30-40 euron hintaan!



Verkkomaisen lehtitelineen löysin jo lähes kymmenen vuotta sitten 50 sentillä. Teline on ehkä vähän kiikkerä, mutta toimii silti edelleen moitteettomasti tehtävässään iltalukemisieni kannattelijana. Tarkempi kuva lehtitelineestä löytyy täältä!