20.6.2016

Viivan allaVaihtelu virkistää! Ajattelin tällä kertaa poiketa kaavasta ja sepustaa kortinteosta vähän vapaamuotoisemmin varsinaisen ohjeen kirjoittamisen sijaan.

Kas näin: Piirtelin viivoja ihan tavalliselle aaneloselle vähän tavallista pehmeämmällä lyijykynällä. Sitten skannasin piirroksen ja säätelin kuvan ominaisuuksia kuvankäsittelyohjelmalla. Onnea-tekstin puolestaan sudin mustalla vesivärillä paksummalle paperille, joka ei ryppyillyt kosteudesta. Skannasin tekstin musta-valkoisena, jolloin vesivärin haaleammat kohdat näkyivät rakeisina ja jatkoin säätämistä kuvan käsittelyllä.

Tulostin viivat ja tekstin 250 grammaiselle paperille ja leikkasin irti. Tekstin ympärille jätin muutaman millin valkoista paperia samalla, kun leikkasin sitä vapaalla kädellä. Kiinnitin tekstin korttiin 3D-tarratyynyillä ja kirjoitin onnittelut toiselle puolelle.

Näin jälkiviisaana voisi sanoa, että onnittelut olisi kannattanut rustata korttiin ennen Onnea-tekstin liimausta. Oli meinaan hieman hutera kirjoitusalusta! :)

Ja kortti muuten meni siskolle syntymäpäivälahjaksi yhdessä virkkaamieni tablettien kanssa.