7.3.2016

Nurkanvaltaaja
Ajattelin pitkästä aikaa vilauttaa vähän makuuhuonetta. Makuuhuoneesta ei toden totta montaa postausta tästä blogista löydy, mutta siihen on ihan pätevä syy. Huoneen sisustus on nimittäin pysynyt melko lailla muuttumattomana jo pidemmän aikaa. Ei siis ole ollut mitään kirjoitettavaa, ennen kuin nyt! Viime viikolla meille muutti poikaystävän mummon liinavaatekaappi, joka tullessaan pyöräytti makuuhuoneen järjestyksen uuteen uskoon.

Olimme kaavailleet kaappia alunperin eteiseen säilömään lehtiä, pyöräilykypäriä ynnä muuta eteistavaraa. Kaappipa ei mahtunutkaan sille varattuun tilaan. Tai paremminkin kylpyhuoneen ovi ei olisi mahtunut aukeamaan kunnolla, jos kaluste olisi jäänyt sitä vastapäätä. Seuraavaksi sovittelimme kaappia keittiön ikkunan ja terassin oven väliin pienemmän (omalta mummultani perityn) lipaston tilalle. Siinä se näytti jättimäiseltä, eikä sopinut seinän viereen (kiitos patterin putkien).

Viimeinen oljenkorsi oli koettaa liinavaatekaappia makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa aiemmin ollut vanha laatikosto siirtyi eteiseen, pari metriä pitkä työpöytä palautui alkuperäiselle paikalleen ikkunaseinälle ja kaapin tuuppasimme pöydän tilalle nurkkaan. Ja avot, sehän näyttikin hyvältä! Sisääntulo huoneeseen avartui laakista. Uuden järjestyksen myötä saan taas lepuuttaa kinttujani patterin päällä, kun istun työpöydän ääressä! :)