25.1.2016

Jotain ihan muuta
No nyt tulee sitä jotain muuta, mistä minun oli tarkoitus kirjoitella jo pari viikkoa sitten. Olen esitellyt blogissa nyt kaksi joululahjaksi tekemääni juttua ja toinen mokoma olisi vielä tulossa. Vastapainoksi ajattelin vähän vilauttaa, mitä sain itse lahjaksi. Alkuperäinen juttu tosin ehti täydentyä synttärilahjoillani tässä matkan varrella! :)

Lahjaksi tuli sekä vanhoja tuttuja että ihan uusia juttuja. Tuttuja edustivat tällä kertaa Hayn tarjottimet ja uusin Virkkuri. Kaleido-"kokoelmani" täydentyi kahdella pienellä ja yhdellä vähän isommalla tarjottimella kiitos siskon ja poikaystävän. Molla Millsin Virkkuri 3 paljastui paketista toistuvan vihjailun perusteella, Katja Rinkisen Sormustin ja sorkkarauta taas puolihuolittoman ihastelun jälkeen.

Moebe ja Moeben pienet, puiset Pinch-klipsit ovatkin sitten aivan uusi tuttavuus. Nokkelat klipsit koostuvat kaikessa yksinkertaisuudessaan kahdesta puukappaleesta, joita pitää yhdessä kumilenkki. Niitä voi seisottaa tasolla tai roikuttaa vaikka seinällä. Alustavasti olen ajatellutkin pistää toisen Pinchin seinälle osaksi (toivottavasti kevään aikana toteutuvaa) kollaasia. Reikä vain on harmillisen pieni, ainakin kun vertaa sitä seinällä ennestään törröttäviin ruuveihin...